8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 28. díl – Opustím tě

6. 12. 2012 | Obchoďák díly
28. díl oblíbeného televizního seriálu Obchoďák nese název Opustím tě. Jiří (Martin Trnavský) bydlí u Plavců, protože Plavcová je v lázních. Míša (Anna Kotlíková) s nimi není, bydlí u Marka (Pavel Řezníček), aby měla máma s Jiřím klid.

Jiří ve 28. dílu seriálu Obchoďák až příliš radostně prožívá těhotenství. Nosí Vandě dárky, stará se, aby zdravě jedla. S notebookem na klíně otravuje Vandu, že si musí zarezervovat včas porodnici, která je nejlepší: Vanda (Tereza Kostková) se z prvootce může zbláznit. Jeho starostlivá péče a nervozita ji ale těší – vidí, že se na dítě upřímně těší a plánují společný život.

Obchoďák 28. díl – Opustím těDáša (Marika Procházková) se musí ve 28. dílu seriálu Obchoďák vyrovnat s tím, že Petr (Pavel Kříž) odešel. Najednou už to s Karlem (Igor Chmela) není jen flirt, ale vážná věc, která jí mění život. Dáša vlastně neví, jak dál, ale kroky Petra naznačují další směřování – nebojuje o ni, ale vyklízí pole. V tomto světle je pak milenec atraktivnější než manžel. Dáša zkusí Evu s Karlem seznámit na společné večeři.

Karel je na Evičku jako med, snaží se (i kvůli Dáše) Evě zalíbit, ale tvrdě naráží na pubertální holku, která je k oběma stále ostřejší. Hádka vyeskaluje tak, že Eva (Lily Spieglová) od stolu uteče. Fiasko. Dáša se s Karlem loučí, musí za dcerou, myslí si, že bude doma, ale tam Evu nenajde. Obvolává kamarádky, ale Eva nikde není. Dáša nakonec volá Petrovi a přizná mu, že se Eva ztratila.  

Ivanovi (David Matásek) byla ve 28. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 6.12. 2012 pozastavena advokátní licence. Ivan je bez práce a čeká ho dlouhý soudní spor s takřka jistým výsledkem. Musí oznámit Monice (Markéta Frösslová), že v obchodní centru končí. Ta je na něj velmi nepříjemná a zavalí ho výstupní administrativou. Ivan věří, že to nějak překoná – hlavně, že má Simonu (Danica Jurčová), díky ní bude vše snazší.

Franta (Vilém Udatný) ve 28. dílu seriálu Obchoďák přesvědčuje Simonu a Fanyho, aby za ním přiletěli do Panamy. Simona to odmítne. Fany (Jan Komínek) chce matku podržet, a přestože ho myšlenka odjezdu nadchla, nepojede.

Sledujte 28. díl seriálu Obchoďák ve čtvrtek 6.12. 2012 ve 21.35 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 28. díl – Opustím tě:

Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles