Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 28. díl – Opustím tě

6. 12. 2012 | Obchoďák díly
28. díl oblíbeného televizního seriálu Obchoďák nese název Opustím tě. Jiří (Martin Trnavský) bydlí u Plavců, protože Plavcová je v lázních. Míša (Anna Kotlíková) s nimi není, bydlí u Marka (Pavel Řezníček), aby měla máma s Jiřím klid.

Jiří ve 28. dílu seriálu Obchoďák až příliš radostně prožívá těhotenství. Nosí Vandě dárky, stará se, aby zdravě jedla. S notebookem na klíně otravuje Vandu, že si musí zarezervovat včas porodnici, která je nejlepší: Vanda (Tereza Kostková) se z prvootce může zbláznit. Jeho starostlivá péče a nervozita ji ale těší – vidí, že se na dítě upřímně těší a plánují společný život.

Obchoďák 28. díl – Opustím těDáša (Marika Procházková) se musí ve 28. dílu seriálu Obchoďák vyrovnat s tím, že Petr (Pavel Kříž) odešel. Najednou už to s Karlem (Igor Chmela) není jen flirt, ale vážná věc, která jí mění život. Dáša vlastně neví, jak dál, ale kroky Petra naznačují další směřování – nebojuje o ni, ale vyklízí pole. V tomto světle je pak milenec atraktivnější než manžel. Dáša zkusí Evu s Karlem seznámit na společné večeři.

Karel je na Evičku jako med, snaží se (i kvůli Dáše) Evě zalíbit, ale tvrdě naráží na pubertální holku, která je k oběma stále ostřejší. Hádka vyeskaluje tak, že Eva (Lily Spieglová) od stolu uteče. Fiasko. Dáša se s Karlem loučí, musí za dcerou, myslí si, že bude doma, ale tam Evu nenajde. Obvolává kamarádky, ale Eva nikde není. Dáša nakonec volá Petrovi a přizná mu, že se Eva ztratila.  

Ivanovi (David Matásek) byla ve 28. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 6.12. 2012 pozastavena advokátní licence. Ivan je bez práce a čeká ho dlouhý soudní spor s takřka jistým výsledkem. Musí oznámit Monice (Markéta Frösslová), že v obchodní centru končí. Ta je na něj velmi nepříjemná a zavalí ho výstupní administrativou. Ivan věří, že to nějak překoná – hlavně, že má Simonu (Danica Jurčová), díky ní bude vše snazší.

Franta (Vilém Udatný) ve 28. dílu seriálu Obchoďák přesvědčuje Simonu a Fanyho, aby za ním přiletěli do Panamy. Simona to odmítne. Fany (Jan Komínek) chce matku podržet, a přestože ho myšlenka odjezdu nadchla, nepojede.

Sledujte 28. díl seriálu Obchoďák ve čtvrtek 6.12. 2012 ve 21.35 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 28. díl – Opustím tě:

Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
Obchoďák 28. díl – Opustím tě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !