8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná

21. 12. 2012 | Obchoďák díly
Finále seriálu Obchoďák vyvrcholí výjimečně v pátek 21.12. 2012! Máme pro vás dávku rovnou dvou dílů! Ve 31. dílu seriálu Obchoďák začneme v pátek 21.12. 2012 velkou slavností – přebírání ceny a koncert v Obecním domě. Jiří (Martin Trnavský) absolvoval již několik rozhovorů, je patřičně pyšný a možná trochu nafoukaný. Tolik pozornosti se mu snad ještě nikdy nedostalo. Plavcová (Alena Vránová) to hrdě spoluprožívá s ním – jako by to byl její syn.

Míša (Anna Kotlíková) jde ve 31. dílu seriálu Obchoďák s datem 21.12. 2012 na schůzku s Pavlem (Roman Zach), svým otcem. Ten je rezervovaný, má svůj život, co taky Míša čekala? Schůzka dopadá fiaskem a Míšu to totálně sebere. Její vztek se ale obrátí i proti mámě. Kdyby jí otce nezamlčovala, možná mohly být dnes jejich vztahy jiné. Vanda (Tereza Kostková) se jí marně snaží vysvětlit důvody, Míša je ale nechce slyšet. Vztekle odchází k Markovi. Vanda je naštvaná na Plavcovou. V tomhle baráku už taky žít nebude! Chce se odstěhovat a žít normálně. 

Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovnáVanda volá Jiřího, že za ním jede. Ten to ale nebere. Olga (Lenka Zahradnická), která u něj zůstala po zkoušce kvarteta, vše naaranžuje tak, aby Vanda měla pocit, že je nachytala a myslela si, že jí je Jiří opět nevěrný. Potupená Vanda se vrací domů. Tiše se plíží, aby ji matka neslyšela. Ta je ale jako ostříž a Vandu vyhmátne.

Vanda se jí svěří, že nachytala Jiřího s Olgou. Následuje udobření matky s dcerou. Vanda jí vylíčí, jak už dlouho měla podezření, ale dneska je viděla, jak tam spolu laškovali. Do jejich pohnutého rozhovoru vtrhne Jiří. Jiří se snaží vysvětlovat, co se u něj v bytě stalo (nestalo), ale vypadá to nedůvěryhodně. Vanda s ním nechce mluvit a Plavcová tedy Jiřího skoro ani nepustí ke slovu a vypoklonkuje ho ven.

Dáša (Marika Procházková) má ve 31. dílu pořadu Obchoďák s datem 21.12. 2012 poslední vysílání. V náznacích líčí svůj, Karlův a Petrův příběh. Petr (Pavel Kříž) to poslouchá v autě. Je to velká veřejná zpověď, kdy se na konci vyzná z lásky ke svému muži. Petr na ni po vysílání čeká a odveze ji domů. Závěr 31. dílu seriálu Obchoďák nám nachystá otevřený rozhovor Ivana (David Matásek) se svým tchánem (Jiří Štěpnička).

Sledujte 31. díl seriálu Obchoďák již v pátek 21.12. 2012
od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná:

Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná
Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná
Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles