Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná

21. 12. 2012 | Obchoďák díly
Finále seriálu Obchoďák vyvrcholí výjimečně v pátek 21.12. 2012! Máme pro vás dávku rovnou dvou dílů! Ve 31. dílu seriálu Obchoďák začneme v pátek 21.12. 2012 velkou slavností – přebírání ceny a koncert v Obecním domě. Jiří (Martin Trnavský) absolvoval již několik rozhovorů, je patřičně pyšný a možná trochu nafoukaný. Tolik pozornosti se mu snad ještě nikdy nedostalo. Plavcová (Alena Vránová) to hrdě spoluprožívá s ním – jako by to byl její syn.

Míša (Anna Kotlíková) jde ve 31. dílu seriálu Obchoďák s datem 21.12. 2012 na schůzku s Pavlem (Roman Zach), svým otcem. Ten je rezervovaný, má svůj život, co taky Míša čekala? Schůzka dopadá fiaskem a Míšu to totálně sebere. Její vztek se ale obrátí i proti mámě. Kdyby jí otce nezamlčovala, možná mohly být dnes jejich vztahy jiné. Vanda (Tereza Kostková) se jí marně snaží vysvětlit důvody, Míša je ale nechce slyšet. Vztekle odchází k Markovi. Vanda je naštvaná na Plavcovou. V tomhle baráku už taky žít nebude! Chce se odstěhovat a žít normálně. 

Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovnáVanda volá Jiřího, že za ním jede. Ten to ale nebere. Olga (Lenka Zahradnická), která u něj zůstala po zkoušce kvarteta, vše naaranžuje tak, aby Vanda měla pocit, že je nachytala a myslela si, že jí je Jiří opět nevěrný. Potupená Vanda se vrací domů. Tiše se plíží, aby ji matka neslyšela. Ta je ale jako ostříž a Vandu vyhmátne.

Vanda se jí svěří, že nachytala Jiřího s Olgou. Následuje udobření matky s dcerou. Vanda jí vylíčí, jak už dlouho měla podezření, ale dneska je viděla, jak tam spolu laškovali. Do jejich pohnutého rozhovoru vtrhne Jiří. Jiří se snaží vysvětlovat, co se u něj v bytě stalo (nestalo), ale vypadá to nedůvěryhodně. Vanda s ním nechce mluvit a Plavcová tedy Jiřího skoro ani nepustí ke slovu a vypoklonkuje ho ven.

Dáša (Marika Procházková) má ve 31. dílu pořadu Obchoďák s datem 21.12. 2012 poslední vysílání. V náznacích líčí svůj, Karlův a Petrův příběh. Petr (Pavel Kříž) to poslouchá v autě. Je to velká veřejná zpověď, kdy se na konci vyzná z lásky ke svému muži. Petr na ni po vysílání čeká a odveze ji domů. Závěr 31. dílu seriálu Obchoďák nám nachystá otevřený rozhovor Ivana (David Matásek) se svým tchánem (Jiří Štěpnička).

Sledujte 31. díl seriálu Obchoďák již v pátek 21.12. 2012
od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná:

Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná
Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná
Obchoďák 31. díl - Nic se ti nevyrovná
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !