8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 8. díl – Poslední varování

27. 09. 2012 | Obchoďák díly
V 8. dílu seriálu Obchoďák s názvem Poslední varování se řeší dluhy, právo na štěstí a stěhování. Teoretické plány vypadají jednoduše, jaká ale bude realita? Výlet Dáši (Marika Procházková) a Petra (Pavel Kříž) na druhé líbánky do hor sice nekončí tragicky, nepojízdné auto a pravděpodobná nákladná oprava však ještě víc rozvíří otázku jejich finanční budoucnosti: kde proboha sehnat peníze?

Petr se v 8. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 27.9. 2012 rozhodne vzít další práci, která se ovšem hned po první směně jeví naprosto neslučitelná nejen s učitelskou profesí, ale především s Petrovou mírumilovnou povahou. Navíc Dáša s jeho počínáním naprosto nesouhlasí…

Obchoďák 8. díl – Poslední varováníVanda se v 8. dílu seriálu Obchoďák postaví své matce! Vandu (Tereza Kostková) nejenže nevyvedla z míry Jiřího (Martin Trnavský) líná lež o několikaletém manželství, ale zdá se být zamilovaná čím dál víc. Dokonce tak, že si dovolí postavit se vlastní matce (Alena Vránová) a se zabaleným kufrem a slovy, že má přece také právo na štěstí, odchází z dosud společné domácnosti do bytu k Jiřímu.

Jiřího rozmazlování snídaněmi do postele a vlastnoručně vyrobenými dárky by mu ráda oplatila, plánovaná romantická večeře ale končí spálená v troubě a následně v koši. Vaření zkrátka není Vandina silná stránka. Bude to Jiřímu vadit?

Simoninu (Danica Jurčová) manželovi povolili v 8. dílu seriálu Obchoďák návštěvy ve vězení. Přijde za ním nejen Simona, ale i syn Fany. Ačkoliv manžel opakuje, že nikoho nezabil, a prosí Simonu o odpuštění, nezdá se, že by mu vyhověla.

Radek (Pavel Batěk) se snaží přiblížit tajemným dvojčatům pozváním na drink, jeho ego však dostane tvrdou lekci. Jiří (Martin Trnavský) čeká na Vandu (Tereza Kostková) před prací, kde se však zcela nečekaně zjeví také jeho milenka, která by si prý s jeho novou láskou ráda v budoucnu promluvila. Ustojí Vanda i další případná překvapení?

Sledujte 8. díl seriálu Obchoďák ve čtvrtek 27.9. 2012
ve 21.35 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 8. díl – Poslední varování:

Obchoďák 8. díl – Poslední varování
Obchoďák 8. díl – Poslední varování
Obchoďák 8. díl – Poslední varování
Obchoďák 8. díl – Poslední varování
Obchoďák 8. díl – Poslední varování
Obchoďák 8. díl – Poslední varování
Obchoďák 8. díl – Poslední varování
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !