8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 5. díl – Musíme si věřit

18. 09. 2012 | Obchoďák díly
5. díl nového seriálu Obchoďák nese název Musíme věřit. Na tváři mají neutuchající profesionální úsměv, jak se na zaměstnance obchodního centra sluší a patří, uvnitř sebe však často zmatek a možná i strach. To jsou hlavní hrdinové nového seriálu Prima family Obchoďák.

A situací plnou napětí rovnou začínáme. Simona (Danica Jurčová) totiž neví, kde byl přes noc její syn Fany (Jan Komínek). Chlapce zkroušeného alkoholem, ale hlavně uvězněním otce, najde až díky pomoci šéfa ochranky Marka (Pavel Řezníček).

Obchoďák 5. díl – Musíme si věřitV 5. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 18.9. 2012 můžete sledovat: Noční návrat domů s Fanym sotva se držícím na nohách vzbudí a rozzuří komisní paní domácí Miladu (Alena Vránová), která dává ostře najevo, že takové nájemníky nevidí v domě ráda. Simonu ovšem čeká ještě další rána: začne jí vyhrožovat bývalý společník jejího stíhaného manžela, a na to je i Marek krátký…

5. díl seriálu Obchoďák naplno odhalí Jiřího romantickou povahu. Vanda (Tereza Kostková) se stane obětí únosu. V tomto případě ovšem únosu romantického, neboť Jiří (Martin Trnavský) ji odláká z porady na výlet do srubu ve slapských hvozdech. Netuší, že mezitím jeho bývalá milenka Olga (Lenka Zahradnická) spřádá plány na pomstu.

A vymyslí ještě důmyslnější lest, než je spodní prádlo zastrčené do pohovky jako „pozdrav“ budoucí nástupkyni. Nová kuchyňská linka znamená další manželskou rozbušku mezi Petrem (Pavel Kříž) a Dášou (Marika Procházková). Až když Petr pochopí, že skutečně nemá důvod žárlit, přijde za ženou do jejího butiku zakopat válečnou sekyru.

5. díl seriálu Obchoďák bude pro Markétu s Ivanem velmi bolestný. Jsou ovšem situace, které bohužel nelze vyřešit omluvným pugétem. Markéta (Jitka Ježková) s Ivanem (David Matásek) se dozvídají, že jejich touha po dítěti nebude nikdy naplněna. Zatímco Ivan navrhuje odjet na dovolenou k moři, kde by oba přišli na jiné myšlenky, Markéta se rozhodne pro docela jiný krok…

Sledujte 5. díl seriálu Obchoďák v úterý 18.9. 2012 ve 21.35
na Prima family
.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !