Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví

27. 11. 2012 | Obchoďák díly
25. díl oblíbeného televizního seriálu Obchoďák vysílaný 27.11. 2012 nese název Nikdo nic neví. Petr (Pavel Kříž) s Dášou (Marika Procházková) si sice dávají ve vztahu pauzu, ale neznamená to, že by Petr Dášu nešpehoval a nežárlil. Pokouší se v Dáše vzbudit žárlivost, předstírá, že si někoho našel, ale Dášu to nezajímá. Petr je frustrovaný čím dál víc. Dáša se ale přizná Vandě k tajnému románku.  

Vanda (Tereza Kostková) jí ve 25. Dílu Seriálu Obchoďák Karla vymlouvá. Nesnáší nevěru, ale protože sama podvedla Jiřího s Pavlem, nemůže do toho Dáše moc mluvit. Dáša je zamilovaná. Nevidí, neslyší.

Obchoďák 25. díl - Nikdo nic nevíVanda doma poslouchá Míšiny (Anna Kotlíková) nadšené ohlasy na Pavlovu výuku. Když Míša chce, aby se seznámili, dojde Vandě, že všechno může prasknout. Rozhodne se jednat dřív, než bude pozdě. Schází se s Pavlem a řekne mu, že on je otcem Míši. Pavel (Roman Zach) to ustojí a slíbí Vandě, že to Míše nikdy neřeknou.

Ivana (David Matásek) dohnala ve 25. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 27.11. 2012 jeho minulost. Vzala na sebe podobu tchána. Protože Sýkorovi nevydal Markétin obraz, rozhodne se Sýkora (Jiří Štěpnička) vytáhnout na něj přešlap z minulosti – uschoval víc peněz, než zákon povoluje, ruskému podnikateli. Tchán pošle na Ivana udání. Simonu (Danica Jurčová) to vyděsí. Už zase problémy se zákonem. Má pocit, že se situace s Františkem opakuje.

Apolena (Agáta Hanychová) nachytala ve 25. dílu seriálu Obchoďák svého manžela Vítka (Jan Maxián) s Bětkou (Alena Mudrová) in flagranti. Chce se okamžitě rozvést, ale Vítek se rozvodu bojí. Má strach, že by přišel o všechno. Bětka ho posílá do háje. Radek (Pavel Batěk) je na dně. O jeho zranění z bouračky spekulují sportovní novináři a odepisují ho jako starého a věčně zraněného.

Míša udělala ve 25. dílu seriálu Obchoďák maturitu, zato Fany (Jan Komínek) o školu nezavadí. Svůj zájem o grafický design přesunul jinam – chce prodávat popcorn. Simona si s ním neví rady. Plavcová (Alena Vránová) odjíždí do lázní. Chápe, že musí nechat Vandu samotnou.

Sledujte 25. díl seriálu Obchoďák 27.11. 2012 ve 21.35 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví:

Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
Obchoďák 25. díl - Nikdo nic neví
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !