Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 21. díl – Ve třech

13. 11. 2012 | Obchoďák díly
21. díl seriálu Obchoďák nese název Ve třech. Dáša (Marika Procházková) je úspěšnou moderátorkou pořadu v rádiu a zamilovala se do svého šéfa Karla (Igor Chmela). Petr (Pavel Kříž) jí úspěch přeje a je na ni pyšný, ale je toho na něj trochu moc. Kvůli Dáše taxikaří, zbytečně kvůli ní odešel ze školy.

Dělá práci, která ho nebaví a po kantořině se mu stýská. Uráží ho, že Dáša je zaslepena sama sebou a o ničem jiném než o rádiu nemluví. Začíná si uvědomovat, že Eva (Lilly Spieglová) má pravdu – Dáša začíná žít v jiném světě. Ten pocit ho frustruje a je na Dášu protivný.

Obchoďák 21. díl – Ve třechDáša se ve 21. dílu seriálu Obchoďák snaží s Karlem rozejít, aby nerozbila rodinu, ale nezvládnou to. Vztah s Karlem nekončí, naopak. Oba jsou zamilovaní. Evka přichází za mámou do obchodního centra, ta se do ní snaží nacpat nějaké jídlo, ale vyruší je messenger, který jí veze obrovskou kytku od Karla. Eva se vzteká. Máma má milence. Dáša se jí to snaží vymluvit, ale marně. Eva ji zažene do kouta – nesmí tátovi říct o tom, že nejí, jinak mu ona řekne o milenci.

Vanda (Tereza Kostková) se ve 21. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 13.11. 2012 smířila s tím, že Míša (Anna Kotlíková) bydlí střídavě u Marka (Pavel Řezníček) a střídavě doma. Jen má strach, aby se dost učila a zvládla maturitu a přijímačky. Jiří (Martin Trnavský) odlétá na koncertní šňůru do USA, naposledy se předtím schází s Vandou. Ta je v šoku, když se dozví, že Míše Marek domluvil konzultaci s profesorem Skálou. Je to člověk z Vandiny minulosti a ona nechce, aby se s ním Míša scházela.

Plavec (Petr Kostka) se ve 21. dílu Obchoďáku snaží Doubravce (Vlasta Žehrová) pomoct v kontaktu s Davídkem. Přijde na to, že Dáša má něco se svým šéfem a varuje ji. Hlavně se tím nesmí trápit Eva. Simona (Danica Jurčová) se vyspí s Ivanem (David Matásek). Oba jsou šťastni. Simona jde na večeři s Františkem (Vilém Udatný), ten by chtěl zpět svoji rodinu, ale Simona už má jasno. Bětka (Alena Mudrová) poznává v obchodě Vítka (Jan Maxián), majitele obchodu. Sblíží se a opijí se spolu v kavárně.

Sledujte 21. díl seriálu Obchoďák 13.11. 2012 ve 21.35 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 21. díl – Ve třech:

Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
Obchoďák 21. díl – Ve třech
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !