Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 18. díl – Tornádo s Dášou

1. 11. 2012 | Obchoďák díly
18. díl oblíbeného televizního seriálu Obchoďák nese název Tornádo s Dášou. Dáša (Marika Procházková) se opět setká se zákazníkem Karlem (Igor Chmela), který jí změní život. Umožní Dáše vysílat vlastní rozhlasový pořad na téma vztahy a sex. Evička (Lilly Spieglová) mámě fandí, ale Petr (Pavel Kříž) začíná mít strach. Bojí se, aby se mu Dáša neodcizila.

Míša (Anna Kotlíková) se v 18. dílu pořadu Obchoďák nemůže shodnout s babičkou a vadí jí, jak ji pořád hlídá. Přizná vztah s Markem (Pavel Řezníček) a odstěhuje se k němu. Na Plavcovou (Alena Vránová) je toho moc a rozhodne se sehrát infarkt.

Obchoďák 18. díl – Tornádo s DášouChce, aby se Vanda (Tereza Kostková) vrátila domů. Monika (Markéta Frösslová) přivede Jitce (Taťjana Medvecká) novou kolegyni, svoji sestru Mariku. Jitku postihnou potíže s ledvinami, je odvezena za asistence Plavce (Petr Kostka) do nemocnice.

Ivan (David Matásek) si v 18. dílu seriálu Obchoďák sežene přes Marka kontakt na Doubravčinu bývalou kolegyni servírku. Ta se nejprve zdráhá jít proti Borisovi, ale nakonec se v ní probudí svědomí. Radek (Pavel Batěk) se dozví, jak to všechno bylo a Doubravce (Vlasta Žehrová) se omluví. Přijímá ji zpět.  A to i jako provozní kavárny tak i jako hospodyni a babičku pro Davídka.

Sledujte 18. díl seriálu Obchoďák 1.11. 2012 ve 21.35 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 18. díl – Tornádo s Dášou:

Obchoďák 18. díl – Tornádo s Dášou
Obchoďák 18. díl – Tornádo s Dášou
Obchoďák 18. díl – Tornádo s Dášou
Obchoďák 18. díl – Tornádo s Dášou
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles