8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 12. díl - Havaj

11. 10. 2012 | Obchoďák díly
12. díl seriálu Obchoďák s datem 11.10. 2012 nese název Havaj. Dáša (Marika Procházková) s Petrem (Pavel Kříž) nemají peníze. Do toho Plavcová (Alena Vránová) přijde na to, že Petr taxikaří. Je zděšená. Vyčítá Vandě, jak je možné, že o tom neví a proč Dáše s finančními problémy nepomohla.

Rozhodne se, že jim pomůže sama a vaří jim prozatím alespoň teplé večeře. Dáša tentokrát nezuří a za pomoc je ráda. Od táty se dozví, že na ni a Vandu chce převést barák. Ona ví, že nechce bydlet s mámou pod jednou střechou, ale napadne ji, že by se od Vandy mohla nechat vyplatit.

Obchoďák 12. díl - HavajPřekvapení pro Míšu se začne připravovat ve 12. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 11.10. 2012. Jiří (Martin Trnavský) se rozhodl, že přece jen v obchodním centru na oslavě zahraje, a doufá, že s ním Vanda bude mluvit. Jedná o koncertu s Monikou (Markéta Frösslová), která po něm nepokrytě jede.

Monika se všemožně snaží najít na Vandině ředitelování chyby, Vandu přichází varovat Jitka (Taťjana Medvecká). Vanda (Tereza Kostková) to bere na lehkou váhu. Lenošení doma na nemocenské si užívá a aspoň má čas na přípravu narozenin Míši (Anna Kotlíková). Začíná pro ni budovat tělocvičnu jako překvapení.

Simona
(Danica Jurčová) po tanečních usne u Ivana (David Matásek). Ráno se bojí, že si Fany bude myslet, že s Ivanem něco má. Ivana navštíví tchán (Jiří Štěpnička), chce zpátky obraz, co malovala Markéta (Jitka Ježková), Ivanova zesnulá žena.

Dokud obraz nedostane, nedá Ivanovi pokoj. Ivan se opije, souhlasí nakonec, že pojede s Bětkou Barboříkovou (Alena Mudrová) na Havaj, chce od minulosti utéct. Při rozmluvě s Bětkou ho uvidí Simona. Uvědomí si, že jí na Ivanovi záleží víc, než si myslela.

Sledujte 12. díl seriálu Obchoďák ve čtvrtek 11.10. 2012
od 21.35 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 12. díl - Havaj:

Obchoďák 12. díl - Havaj
Obchoďák 12. díl - Havaj
Obchoďák 12. díl - Havaj
Obchoďák 12. díl - Havaj
Obchoďák 12. díl - Havaj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !