Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Obchoďák na Prima family

23. 08. 2012 | Obchoďák díly
Napadlo vás někdy, co se děje v obchodních centrech po zavírací hodině? Kdo se asi skrývá za dveřmi označenými Management centra? Kolik tu asi pracuje lidí? A kdo je schovaný v kostýmu králíka, který rozdává na eskalátoru letáky?

A je možné, aby i všichni ti lidé byli stejně dokonalí, jako je nablýskané a vypulírované samotné obchodní centrum? Máte jedinečnou šanci nakouknout za „kulisy“ a zjistit, že životy všech zúčastněných nejsou zdaleka tak úhledné, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Seriál Obchoďák na Prima familySeriál Obchoďák z produkce Prima Family se navíc unikátně natáčí v reálném prostředí skutečného obchodního centra, konkrétně OC Arkády na pražské Pankráci. A to za běžného provozu obchodního centra. Diváci se tak mohou projít po OC a nasát atmosféru seriálu přímo na místech, která budou znát z televizní obrazovky.

Seriál Obchoďák na Prima Family:


Vanda, Dáša a Simona. Co si jako malé holky slibovaly? No samozřejmě, že až budou velké, budou nejkrásnější a nejšťastnější na světě. A že budou vždycky držet spolu. Něco z toho se splnilo určitě, napadá nás, když se ty tři po letech setkají. Bude to velkej mejdan? Budou se zase držet za ruce? Aby to s nimi neseklo? Štěstím? Nebo kvůli průšvihům, které jim život nachystal? O nich, o třech ženách středního věku, a jejich láskách vypráví Obchoďák. V Obchoďáku to totiž všechno začíná. V Obchoďáku se tohle všechno děje…

Den co den se tu Vanda, ředitelka, Dáša, majitelka butiku, a Simona, prodavačka, potkávají. Ze všeho se nakonec tyhle velké holky vysekají! Tady, v Obchoďáku, nikdy dlouho smutno není. Obchoďák je dům snů a přání. Chmury nejsou k mání.

V seriálu Obchoďák je Vanda ředitelkou obchodního centra. Žije prací a pro svou dceru a matku. Její sestra Dáša má s matkou napjatý vztah, a tak žije spokojený rodinný život ve vlastním bytě. Otevřela si obchod se spodním prádlem, po kterém dávno toužila. Simonin rodinný život právě skončil. Její manžel podniká za hranicí zákona a Simona to už nemůže dál snášet. Má strach o sebe i syna Fanyho. Začíná žít nový život jako pomocná síla v potravinách.

Seriál Obchoďák na Prima familyVanda má dospělou dceru, ale v osobním životě je stále začátečník. Až do chvíle, než potká Jiřího. Zamiluje se a chce si taky konečně trochu užívat. Jenže zjistí, že není jedinou ženou v Jiřího životě. I houslista Jiří si poprvé musí připustit, že se zamiloval. Byl sice ženatý, ale nevyšlo to kvůli jeho nevěrám, a tak mu z manželství zbyla jen Lidunka, pejsek ve střídavé péči. Vztah Vandy a Jiřího se vážněji komplikuje ve chvíli, kdy se Vanda dozví pravdu o své vlastní minulosti. Dokáže velkorysá a sympatická Vanda odpustit skutečně všechno?

Dáše její právě otevřený obchod se spodním prádlem přináší víc starostí, než si dovedla představit. Doma jim docházejí peníze. Její milující muž Petr proto kromě závazku ve škole začíná po nocích taxikařit. Nemají čas jeden na druhého a už vůbec ne na dceru Evu. Do toho všeho Dáša potká Karla. Má pocit, že štěstí jí konečně přeje. Potkala muže svých snů, obchodu se začíná dařit a navíc se stane mediální hvězdou. Petr o ni ale bude bojovat jako lev! Nedokáže si život bez Dáši představit.

Pro Simonu nebude nový život jednoduchý, i když ji bude provázet sympatický právník Ivan, který ve svých čtyřiceti letech stojí také na začátku. Syn Fany je zvyklý na nákladný život a o peníze nikdy neměl nouzi. Musí se vrátit ze studií ve Francii a začít chodit do české školy. K penězům se ale bude chtít dostat za každou cenu, a to i za cenu pořádných průšvihů.

Nenechte si ujít nový seriál Obchoďák na Prima Family, který startuje již zanedlouho!


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice