Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 16. díl – Nanečisto

25. 10. 2012 | Obchoďák díly
16. díl nového televizního seriálu Obchoďák nese název Nanečisto. Boris (Martin Zahálka) posílá Vandu (Tereza Kostková) pracovně do Moskvy. Doufá, že práci nezvládne a on pak bude moci jmenovat Moniku (Markéta Frösslová) ředitelkou obchodního centra.

Vanda odjíždí nerada. Má strach o rodinu i o to, že Jiří (Martin Trnavský) jí nevydrží být věrný. Plavcová (Alena Vránová) s Vandiným odjezdem zásadně nesouhlasí a vnímá ho jako zradu.

Obchoďák 16. díl – NanečistoAféra s líbacím videem Petra (Pavel Kříž) a opilé studentky se v 16. dílu seriálu Obchoďák rozjíždí. Video začne putovat po škole a přes net se dostane až k Míše (Anna Kotlíková).

Vanda je odmítne jako podvrh, nevěří tomu. Dáša (Marika Procházková) si myslí, že je to pitomá studentská recese. Jenže sranda končí.

Petr je ve škole znemožněný a opije se. Zapomene vyzvednout Evičku (Lilly Spieglová), která se vrátila z lyžařského kurzu. Petra si zavolá ředitelka a chce to řešit jeho odchodem ze školy a odstupným, připočte k vině i taxikaření. Ale Petr chce spravedlnost. Je v tom nevinně a ze školy se vyhodit nenechá.

Simona (Danica Jurčová) se v 16. dílu seriálu Obchoďák dozvídá, že její manžel bude propuštěn a na svobodě stíhán za korupci. Fany (Jan Komínek) kašle na školu. Místo toho se věnuje své nové profesi grafika. Marek (Pavel Řezníček) se vztahu s Míšou zalekl. Uvědomuje si, že je pro něj příliš mladá a nechce jí zkazit život.

Davídkovi se stýská po Doubravce (Vlasta Žehrová) a Radek (Pavel Batěk) neví, co s ním. Zuzka (Nela Boudová) volá o pomoc, manžel ji bije a ona se před ním zamkla v koupelně.

Sledujte 16. díl seriálu Obchoďák 25.10. 2012 od 21.35 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 16. díl – Nanečisto:

Obchoďák 16. díl – Nanečisto
Obchoďák 16. díl – Nanečisto
Obchoďák 16. díl – Nanečisto
Obchoďák 16. díl – Nanečisto
Obchoďák 16. díl – Nanečisto
Obchoďák 16. díl – Nanečisto
Obchoďák 16. díl – Nanečisto
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !