Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák - 1. díl – Právě otevíráme

6. 09. 2012 | Obchoďák díly
Obchodní centrum: lidi baví, fascinuje, pohlcuje i vyčerpává. Živý organismus, křižovatka osudů. A pořádně dramatických. O tom se přesvědčíme už v úvodu seriálu Obchoďák. 1. díl nese název Právě otevíráme!

1. díl nového televizního seriálu Obchoďák vysílaný 8.9. 2012 přinese spoustu akce. V garážích centra jen taktak unikne útoku agresivního manžela půvabná Simona Válková (Danica Jurčová). Naštěstí je nablízku právník Ivan Mařák (David Matásek) a násilníkovy argumenty snadno přebije.

Obchoďák - 1. díl – Právě otevírámeSimona v zoufalé situaci přijíždí za svou kamarádkou z dětství Vandou Plavcovou (Tereza Kostková), která nákupní moloch šéfuje. Chce práci. Je však málem podezřelá z krádeže, naštěstí jí uvěří šéf ochranky Marek (Pavel Řezníček). Zastane se jí znovu, když ji za pozdní příchod buzeruje nesnesitelný vedoucí Krabáček (Oldřich Navrátil).

A ani na Vandu nesmíme v 1. dílu seriálu Obchoďák zapomenout. Kolem Vandy je rovněž rušno. Její sestra Dáša Knotková (Marika Procházková) otevírá butik s prádlem a jako vždy se nepohodne se svou autoritativní matkou Miladou Plavcovou (Alena Vránová). Za pomoci ne zrovna zručného manžela Petra (Pavel Kříž) dokončuje poslední přípravy, aby kupující dámy byly spokojené. Opak je ale pravdou.

Dítě i malér jsou na světě hned v 1. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 8.9. 2012. Těhotná zákaznice začne z rozčilení rodit, na jejího manžela spadne firemní cedule, kterou Petr připevňoval. Kromě děťátka je na světě i malér. Hukot je také kolem výročních oslav centra. Koná se koncert kvarteta, na který pozve Vandu houslista Jiří Machar (Martin Trnavský).

Skvělá asistentka Jitka (Tatiana Medvecká) jí obstará sexy šaty s doporučením, aby se od toho „fidlálisty“ nechala pozvat na víno. Všechno je ale jinak. Uprostřed koncertu Vandě zazvoní mobil a Dáša jí sděluje, že její kalamitní manžel sliboval dceři Evě (Lilly Spieglová) palačinky a při tom málem vyhořeli. Z romantické večeře s fidlálistou není nic, ovšem Vanda už ví, že se Jiřímu líbí. Následný telefonát a pozvání na rande to potvrdí.

Sledujte 1. díl seriálu Obchoďák
v sobotu 8.9. 2012 ve 20.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !