Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 32. díl - Báječné narozeniny

21. 12. 2012 | Obchoďák díly
Finále seriálu Obchoďák vyvrcholí výjimečně v pátek 21.12. 2012! Máme pro vás dávku rovnou dvou dílů! Ve 32. dílu seriálu Obchoďák s datem 21.12. 2012 pokračujeme vývojem vztahu Jiřího (Martin Trnavský), který opět vyhledá Vandu (Tereza Kostková), tentokrát v práci, když jí včera nemohl vše vysvětlit. Vanda s ním však mluvit nechce. Na jeho řeči už mu neskočí. Co viděla, jí stačí.

Pavel
(Roman Zach) Míšu (Anna Kotlíková) vytáhl ve 32. dílu seriálu OBchoďák na opětovnou schůzku, když se naposled nepohodli a jeho to hrozně mrzí. Aby si ji udobřil, říká jí výsledky přijímaček na policejní akademii. Míša skončila druhá. Pavel se omlouvá za svou včerejší reakci. Zachoval se blbě. Má radost, že má tak prima dceru. Ale podle něj si oba musí na sebe zvyknout, sám hledá svou roli a vůbec neví, co pro něj objevení dcery bude znamenat.

Obchoďák 32. díl - Báječné narozeninyNa odchodu potkají Jiřího, Míša neví, co se stalo mezi Jiřím a Vandou, a oba muže představí. Jiří přiznává, že s ním Vanda vyrazila dveře. Pro Míšu je to nová informace. Vyrazila dveře, proboha proč!? Pavel a Jiří si padnou do noty a dají si spolu panáka. Pavel si myslí, že by Jiří měl o Vandu bojovat.

Petr (Pavel Kříž) se ve 32. dílu seriálu Obchoďák s datem 21.12. 2012 chystá na pohovor, který mu domluví Dáša – má  trému, Dáša (Marika Procházková) s Evkou (Lilly Spieglová) ho povzbuzují. O to místo strašně stojí, ale moc si nevěří. Evička je ráda, že jsou rodiče opět spolu, ale zároveň vnímá, že je to křehké a opatrné příměří.

Evička jim chce trochu pomoci: připraví jim opulentní večeři, naservíruje ji, otevře vychlazené víno, vše naaranžuje, zapálí svíčky. Petr s Dášou přijdou domů a žasnou. Eva na ně vybafne: Spím u kamarádky, vrátím se ráno. Dřív než stačí protestovat, je Eva pryč a oni jsou sami s romantickou večeří.

Finále seriálu Obchoďák, které uvidíte v pátek 21.12. 2012 zajistí oslava narozenin Plavcové (Alena Vránová), a i když je to blázinec, je rodina po dlouhé době pohromadě. Jedinou vadou na kráse je, že u stolu chybí Jiří. Ten ale nečekaně přichází s velkou žádostí…

Sledujte finálový 32. díl seriálu Obchoďák v pátek 21.12. 2012
od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 32. díl - Báječné narozeniny:

Obchoďák 32. díl - Báječné narozeniny
Obchoďák 32. díl - Báječné narozeniny
Obchoďák 32. díl - Báječné narozeniny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !