Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 30. díl – Doktor v domě

13. 12. 2012 | Obchoďák díly
30. díl oblíbeného televizního seriálu Obchoďák vysílaného 13.12. 2012 nese název Doktor v domě. Jiří (Martin Trnavský) s Plavcovou (Alena Vránová) si rozumí, nechá se vykrmovat a rozmazlovat – naprosto mu současný stav vyhovuje a dlouho takový komfort nezažil.

Všechen čas věnuje zkoušení a na Vandu (Tereza Kostková) skoro nemá čas ani náladu. Vanda mu najde na košili otisk rtěnky a bojí se, že ji zase podvádí s Olgou (Lenka Zahradnická). Vanda si připadá jako v pasti: matka a Jiří si tak spokojeně spolu libují.

Obchoďák 30. díl – Doktor v doměMíša (Anna Kotlíková) se ve 30. dílu seriálu Obchoďák vrací z přijímaček na medicínu. Má tedy za sebou všechny důležité události. Plavka řekne Míše pravdu o jejím otci. Přizná se, že rozdělila Vandu a jejího otce. Činila tak v nejlepší víře – otec byl nezodpovědný živel, který by Vandu (i dítě) zavlekl do problémů a nedokázal se o ně postarat. Vanda byla slepě zamilovaná a neviděla jeho chyby. I když to dnes tak nemusí vypadat, tehdy to prostě musela udělat v té nejlepší víře, aby je ochránila. Kdo to je, chce vědět Míša. Netuší, že je to Pavel (Roman Zach). 

Dáša (Marika Procházková) se ve 30. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 13.12. 2012 opatrně udobřuje s Evou (Lilly Spieglová). Po všech těch událostech (odstěhování Petra, ztracení Evy, lhostejnost Karla) jí dojde, že zašla až příliš daleko a Karel není žádná životní opora. Karel (Igor Chmela) pochopí, že se během ztracení Evy nezachoval nejlépe, a proto to chce vyžehlit, překvapí Dášu, že koupil luxusní dovolenou do Tichomoří.

Místo nadšení mu Dáša oznamuje, že se s ním rozchází a končí v rádiu. Karel se snaží: Dáša je ale definitivně rozhodnutá. Dáša vyhledá Petra, myslí si, že bude nadšený, že se s Karlem rozešla, ale Petr (Pavel Kříž) to přijímá zcela lhostejně. Rána nevěry je příliš velká, aby se zacelila jednou omluvou. Dáša ho přemlouvá, aby se vrátil domů kvůli Evě, ale Petr na to neslyší. Není takový trouba, aby hned přiběhl, když se omrzí milenec.

Ivan (David Matásek) čeká, že každým dnem bude muset k výslechu. Místo toho však dostane ve 30. dílu pořadu Obchoďák informace, že obvinění bylo staženo – tchán prohlásil dokumenty za padělky. Ivan se vrací do svého stánku v obchodním centru. Rozhoří se naplno konflikt s Monikou (Markéta Frösslová): Jdou si po krku. Monika se ho snaží vyštípat:

„Měsíc jste tu nebyl, nefungoval jste, lidi tu čekali a pak si stěžovali nám. A stejně ta vaše budka nevydělává, mám jiného nájemce.“ Ivan se nenechá, ví, že podle smlouvy může pokračovat, ještě třeba přilévá olej do ohně, že by mu mohla odpustit nájem, za ten měsíc, co tu nebyl. Ivana navštíví ve stánku Doubravka (Vlasta Žehrová) Ivan jí přiblíží historii s tchánem, ona mu radí, aby se s ním ještě sešel.

Monika se ve 30. dílu pořadu Obchoďák před Borisem (Martin Zahálka) zapírá. Má ho plné zuby. Atmosféra houstne. Borisovi dojde že anonym psala Monika. Místo aby Boris zuřil, vysvětlí si to jako Moničin zoufalý pokus z vroucí lásky. To ho povzbudí k činu: chce se s Mici rozejít a žít s Monikou. Monika je bez sebe, neví, jak z toho ven.

Sledujte 30. díl seriálu Obchoďák již ve čtvrtek 13.12. 2012
od 21.35 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 30. díl – Doktor v domě:

Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
Obchoďák 30. díl – Doktor v domě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !