Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap

22. 11. 2012 | Obchoďák díly
24. díl oblíbeného televizního seriálu Obchoďák nese název Z deště pod okap. Vanda (Tereza Kostková) a Plavcová (Alena Vránová) mají tichou domácnost. K fatálnímu rozkolu dojde mezi nimi poté, co Vanda od Pavla (Roman Zach) zjistila, jak Plavcová kdysi zalhala o jejím těhotenství.

Vanda jí vyčítá, že jí a Míše naprosto zničila životy – Míšu připravila o milujícího otce, Vandu o partnera. Plavcová si chybu uvědomuje a trpí. Míše (Anna Kotlíková) ale zatím neříkají nic. Vanda si ve 24. dílu seriálu Obchoďák uvědomuje, že by si měla zařídit vlastní život s Jiřím bez mámy.

Obchoďák 24. díl - Z deště pod okapDáša (Marika Procházková) a Simona (Danica Jurčová) jsou do Vandiny historie zasvěceny, Dáša se rozhodne ve 24. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 22.11. 2012 zasáhnout a poslat Plavcovou z domu pryč, nejlépe do lázní. Vanda a Plavcová si potřebují vzít oddechový čas. Plavcová kupodivu souhlasí, pojede, aby zachránila vztah s dcerou.

Petr (Pavel Kříž) žárlí na Dášu čím dál víc. Ve 24. dílu seriálu Obchoďák se vyptává Vandy, jestli si Dáša někoho našla. Vanda o ničem takovém neví. Petr se chystá jezdit taxíkem o víkendu, Dáša si na tu dobu domluví rande s Karlem. Karel (Igor Chmela) volá Dáše domů, Petrovi je podezřelé, s kým že to Dáša telefonuje. Slyší, že si domlouvá něco na neděli.

Terka (Barbora Mudrová) nevěří Vítkovi, že by se kvůli Bětce rozvedl, oběma to vpálí do tváře, chce Bětku (Alena Mudrová) varovat. Ta je ale zamilovaná a nechce si nechat mluvit do života.

Radek
(Pavel Batěk) ve 24. dílu seriálu Obchoďák odjíždí do Německa podívat se na Davídka – jen co se vrátí, musí jet kvůli zapomenuté hračce znova. Vybourá se.

Zajda (Ondřej Sokol) se potká v obchodním centru se svojí matkou (Alena Procházková), kterou už dlouho neviděl. Koupí jí a otci zájezd kolem světa a tím se úplně zbaví peněz, které vyhrál sázením…

Sledujte 24. díl seriálu Obchoďák 22.11. 2012 od 21.35 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap:

Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap
Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap
Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap
Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap
Obchoďák 24. díl - Z deště pod okap
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !